Сегодня работали на сайте: Ekologist

Головна » 2013 » Квітень » 16 » Олександр Рильський: Кажемо одне, а робимо інше
Олександр Рильський: Кажемо одне, а робимо інше

Слова і справи влади часто не узгоджуються. З одного боку, всі ми бажаємо природі добра і закликаємо молодь бути патріотами щодо довкілля, а з іншого - впроваджуємо екологічну політику, яка спрямована на знищення природних ресурсів.

Ця теза була озвучена на Круглому столі Центру патріотичного виховання молоді і була підтримана усіма учасниками засідання.

У якості приклада завідувач кафедри екології ЗНУ Олександр Рильський  нагадав про проблемне рішення Обласної ради щодо зруйнування Корсак могили.  «Кажемо одне, а робимо інше», - підсумував представник наукової громадськості. Відео >>>

Нагадуємо, що 10 квітня в Запорізькій обласній раді відбувся Круглий стіл на тему "Вплив патріотизму на консолідацію суспільства для вирішення екологічних проблем". У засіданні взяли участь представники громадських екологічних організацій, науковці, депутати, студенти ВНЗ.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 364 | Додав: NPO | Теги: Круглий стіл, патріотизм, екологічна політика, патріотичне виховання, Політичні рішення | Рейтинг: 5.0/3

«  Квітень 2013  »