"Органічне" диво в Україні розпочинається - 3 Жовтня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Жовтень » 3 » "Органічне" диво в Україні розпочинається
"Органічне" диво в Україні розпочинається

Наступний тиждень з 6 по 12 жовтня у рамках Всесвітньої кампанії Green Action Week в Україні проходитиме акція «Живи органічно!».

Перший тиждень жовтня Україна проживе «органічно»

З 6 по 12 жовтня 2014 року в Україні, в рамках всесвітньої кампанії Green Action Week, синхронно зі Швецією, Великобританією, Македонією, а також Аргентиною, Індією, Перу — загалом 25-ма країнами Європи, Африки, Азії та Латинської Америки — пройде кампанія, що має на меті популяризувати органічне харчування та землеробство, — «Живи органічно!»

У різних містах відбудуться численні акції та заходи, покликані підвищити обізнаність споживачів про ризики від уживання продукції звичайного сільського господарства та привернути їхню увагу до переваг органічного харчування.   Кампанія «Живи органічно!» також торкнеться тем права споживачів на справжню органічну продукцію у вимірах її якості і вартості, а також поліпшення законодавчої  ситуації та державної підтримки для виробників органічної продукції харчування.

Кампанію «Живи органічно!» проводить   Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» за підтримки  Шведського товариства охорони природи.

Перелік заходів додається

Довідково.

Третій рік поспіль Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86»  за підтримки Шведського товариства охорони природи та у співпраці з іншими партнерськими організаціями проводить щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС) — тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії Green Action Week, ініційованої Шведським товариством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня.

Додаткову інформацію про органічне споживання і виробництво можна знайти на сайтах:

Контактна особа: Наталія Жугай, тел.. 0955914267, zhuhay@mama-86.org.ua

http://ukrpohliad.org/wp-content/uploads/2012/08/Mama-86-logo-Color-new.gif                                                  SSNC

Наталія Жугай,

Інформаційний менеджер

ВЕГО «МАМА-86»

Тel/Fax: +38 (044) 234 69 29

Київ, 01030

Вул. Чапаєва, 14, оф.1

Email: zhuhay@mama-86.org.ua

Web: www.mama-86.org.ua

В Запоріжжі заходи Всеукраїнської кампанії "ЖИВИ ОРГАНІЧНО" координує МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" та Дитячо-юнацька громадська екологічна організація "Республіка Мрія".

М.т: 0955019140 (Андрій)

E-mail: vestnikM@gmail.com

Категорія: Новини України | Переглядів: 237 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, МАМА-86, Живи органічно, органічне споживання, Шведське товариство охорони природи, органічне землеробство | Рейтинг: 5.0/1

«  Жовтень 2014  »