ПАТ "Мотор-Сич" заявив про намір отримати дозвіл на викиди - 8 Квітня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Квітень » 8 » ПАТ "Мотор-Сич" заявив про намір отримати дозвіл на викиди
ПАТ "Мотор-Сич" заявив про намір отримати дозвіл на викиди

На це звертають увагу користувачі соціальної мережі Фейсбук - мешканці Запоріжжя. У якості підтвердження цих небезпечних намірів приводится та розповсюджується фрагмент газетного видання.

"Мотор-Січ" не тільки віддався Росії і увійшов в СП з виробництва військової техніки, а й азотну кислоту   має намір викидати в процесі - труїти народ в густо населеному районі! - коментує користувачка

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 209 | Додав: NPO | Теги: нитратная кислота, забруднення, Мотор Січ | Рейтинг: 5.0/1

«  Квітень 2014  »