Підведені підсумки обласного конкурсу «Найпотаємніша схованка отрути» - 30 Квітня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Підведені підсумки обласного конкурсу «Найпотаємніша схованка отрути»
Підведені підсумки обласного конкурсу «Найпотаємніша схованка отрути»

7 травня 2015 року о 15:00 в Запорізькому навально-виховному комплексі №19 за адресою місто Запоріжжя, вулиця Військбуд, 13, відбудеться урочиста церемонія підведення підсумків обласного конкурсу «Найпотаємніша схованка отрути» та нагородження переможців.

Оргкомітет заходу запрошує учасників конкурсу та представників ЗМІ Медіахолдингу «ВМ-НФ».

Переможці конкурсу у відповідних номінаціях будуть нагороджені призами та сертифікатами ВЕГО «МАМА-86» у паперовому та електронному вигляді. Електронні сертифікати учасників та переможців будуть опубліковані на сайті проекту. Прибуття на церемонію нагородження переможці здійснюють за свій рахунок. Учасники з інших міст, які не зможуть прибути на церемонію нагородження, отримають свої нагороди поштою (для цього потрібно підтвердити адресу, на яку оргкомітет надішле Сертифікат ВЕГО «МАМА-86» та приз).

Ресурсний центр Медіа Холдингу "ВМ-НФ" підготує відеозвіт про захід.

Нагадуємо, Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «МАМА-86» за участі регіональних осередків у рамках національної інформаційної кампанії «Майбутнє без непридатних пестицидів» (мережевий проект «Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні») за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida) з лютого по квітень 2015 року проводила регіональні конкурси «Найпотаємніша схованка отрути».

В Запорізькій області проект Конкурсу виконувала Міська екологічна громадська організація «Мама-86-Запоріжжя» за участю ДЮЕГО "Республіка Мрія".

Конкурс здійснювався з метою:  Привернути увагу суспільства до проблеми забруднення довкілля Запорізької області пестицидами і особливо непридатними пестицидами та їхнього впливу на життя і здоров’я людей; об'єднати зусилля усіх зацікавлених сторін (громадськості, вчителів, органів місцевого самоврядування, підприємців та засобів масової інформації) у висвітленні питань щодо небезпек пестицидів та внести вклад до остаточного розв’язання проблеми непридатних пестицидів в Україні.

Переможці регіонального конкурсу «Найпотаємніша схованка отрути»:

Номінація: Кращій тематичний урок

Урок хімії: «Пестициди – хімічні сльози Планети» 7-9 класи

Вчитель: Кожокар Лілія Дмитрівна, Запорізький навчально-виховний комплекс №19  – 1 місце

Урок. Тема: «Непомітні «захисники» врожаю. Пестициди».

Вчитель: Ланкіна Тамара Василівна, Запорізький навчально-виховний комплекс №19 – 2 місце

Номінація: Кращий тематичний позакласний захід

Переможець:  Позакласний захід «Ознайомлений – значить озброєний»

Вчитель -  Наталія Андріївна Бурило, Молочанський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія»/місто Молочанськ

Номінація: Кращий приклад організації та результативності практичної роботи з проведення опитування сільських голів, колишніх агрономів, агрохіміків та місцевих жителів.

Соціологічне дослідження «Оценка уровня информированности населения Запорожской области о вредности и пользе от пестицидов», автор - Галина Ширинська (місто Мелітополь).

Проект опитування сільських голів з питання пошуку нових сховищ непридатних пестицидів. Керівник – Лілія Дмитрівна Кожокар

Регіональна журналістика про проблеми забруднення довкілля пестицидами, роз'яснення небезпек, що виникають у разі порушення умов зберігання та використання непридатних пестицидів для сільськогосподарських чи інших цілей, безпечне поводження з непридатними пестицидами у номінації «Краща публікація»

Переможці:

Стаття «Пестициди – користь чи шкода», автор – Галина Ширінська (місто Мелітополь)

Мультфільм «Трохи про пестициди», автор – Артемій Лазарєв (місто Запоріжжя)

Ролик соціальної реклами «Запоріжжя без пестицидів», автор -  Анастасія Коновалова

Замітка про пестициди, автор - Компанієць Катерина (газета СОТА) ЗНВК №19

Ролик соціальної реклами, автор - Роман Дьолог (газета Імпульс) ЗНВК №19

Стаття «Ні - неприродним пестицидам», автор - Павло Сичов (газета «Промінь сонця»)

Номінація: Краща тематична творча робота (малюнок, плакат, стіннівка тощо)

Виставка малюнків 5-А класу ЗНВК №19. Авторський колектив: Гребняк Максим, Гришина Эллина, Кулик Денис, Нежура Ангелина, Мажарцева Даша, Пономарев Егор, Сидоренко Настя, Хоменко Кирилл – 4 місце

Виставка малюнків 5-Б класу ЗНВК №19 – «Stop! Пестициди!» -  3 місце

Кращі плакати

1 місце:

Катерина Ігнатьєва, 6-А клас ЗНВК №19 – «Знову пестициди!»

Андрій Курбатов, 7-А клас ЗНВК №19 -  «Обережно! Пестициди!»

Олексадра Самойлова, 10-А клас ЗНВК №19 – «Ви вбиваєте самі себе!»

2 місце:

Святослав Горусєв, 6-Б клас ЗНВК №19 – «Ні – неприродним пестицидам!»

Анастасія Іванченко, Марина Вернигорова, 8-А клас ЗНВК №19 - «Ти їж їх теж в цій масці?»

Анастасія Коновалова, 9-А клас ЗНВК №19 «Ні – непридатним пестицидам»

3 місце:

Софія Бакланова, 7-Б клас ЗНВК №19 -  «Ми – проти пестицидів»

Михайло Коновалов, 8-Б клас ЗНВК №19 – «Ні – непридатним пестицидам»

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 341 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, конкурс, пестициди, обласний конкурс | Рейтинг: 5.0/1
Про нагородження

«  Квітень 2015  »