Полтавська громадськість дослідила умови видобутку нафтогазових компаній з позиції чесності та екологічної безпеки - 19 Липня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Липень » 19 » Полтавська громадськість дослідила умови видобутку нафтогазових компаній з позиції чесності та екологічної безпеки

У ході підготовки до обговорення (круглого столу) Громадська комісія з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр, екології та раціонального природокористування Громадської ради при Полтавській обласній раді в межах своїх повноважень дослідила умови видобутку нафтогазових компаній з позиції чесності, прозорості (доступу до публічної інформації), екологічної безпеки та прибутку для місцевих громад.

Відкрити презентацію >>>>>

Категорія: Новини України | Переглядів: 206 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1