Головна » 2013 » Липень » 22 » Презентація інтерактивної мапи несанкціонованих звалищ побутового сміття м. Запоріжжя
ГО «ЦСІ «УкрТерра» розробила інтерактивну мапу несанкціонованих звалищ побутових відходів міста Запоріжжя. До цієї справи були залучені, за допомогою ЗМІ, городяни.

Створення такої мапи – це долучення до європейського досвіду у царині муніципального управління та початок нової довгострокової громадської екологічної ініціативи «Разом зробимо місто чистим». Подібні мапи створені в багатьох європейських містах, наприклад у місті Термі, Греція (https://smartcity.thermi.gov.gr/improve/el/).

Завданнями ініціативи є впровадження нових технологій в царину муніципального управління, виховання у городян любові до свого міста, залучення їх до підтримання чистоти території громади, а також налагоджування постійного діалогу між органами самоврядування, державного управління та громадськістю з метою підвищення ефективності управління ЖКГ міста.

Специфіка роботи інтерактивної мапи полягає у залученні громади до виявлення локацій несанкціонованих звалищ побутового сміття та їх ліквідації.

Наступним кроком після створення мапи буде складання та реалізація плану очищення місць забруднення силами міської громади.

Презентація інтерактивної мапи відбудеться 23 липня об 11-00 в прес-центрі інформаційної агенції «ВЄСТІ-ІНФОРМ» за адресою м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152 (Будинок друку, 4 поверх). Довідки за тел.: (067) 291-46-14

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 301 | Додав: ukrterra | Теги: довкіл | Рейтинг: 5.0/2
Если хотят привлечь горожан к зачистке стихийных свалок, то почему не выкладывают ссылку на свою карту прямо здесь? Зачем нам смотреть греческие карты, когда свое Запорожье утопает в мусоре?

Я так понял, что у них есть свой сайт, где карта уже опубликована. И, опираясь на общественность, они хотят её систематически дополнять. Или я невнимательно смотрел этот видеоотчет?

наши оба вопроса Игорю Резникову - автору этой карты и этой новости на нашем сайте

«  Липень 2013  »