Головна » 2013 » Листопад » 12 » "Республіка Мрія" увійшла до мережі ВЕГО "МАМА-86"
"Республіка Мрія" увійшла до мережі ВЕГО "МАМА-86"
9-10 листопада у місті Києві відбулися загальні збори Всеукраїнської екологічної громадської організації "МАМА-86", на яких одним із питань, що розглядалися, було питання прийняття нових членів.

"Республіка Мрія" та і-видавництво "Вісник Мрії" успішно співрацюють з "Мамою-86", починаючи з 2007 року. Тому координаційна рада ВЕГО "МАМА-86" прийняла рішення про надання "Республіці Мрія" статусу асоційованого члену мережі, яка на сьогодні є найбільш розвинутою екологічною мережею національного рівня.

Нагадуємо, що ВЕГО МАМА-86 - це найстаріша та найпотужніша вітчизняна екологічна громадська організація, яка понад двадцять років працює з метою забеспечення переходу України до екологічно збалансованого розвитку, зокрема, впровадження європейських принціпів екологічного врядування. Більш детально про ВЕГО "МАМА-86" >>>

30 жовтня 2013 року відбулася робоча зустріч керівників підрозділів ДЮЕО "Республіка Мрія" та представників центрального офісу ВЕГО "МАМА-86" у Запоріжжі.
Готуються відеозвіти.

Пропонуємо переглянути перший відеозвіт: Виконавчий директор ВЕГО "МАМА-86", Зоряна МІЩУК, розповідає про роботу організації.

Категорія: Новини України | Переглядів: 350 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, Зоряна Міщук, Республіка Мрія, інтеграція, співпраця, співробитництво, синергія | Рейтинг: 5.0/1

«  Листопад 2013  »