Розпочався прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз-2015» - 8 Лютого 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Лютий » 8 » Розпочався прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз-2015»
Розпочався прийом робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз-2015»

Всеукраїнська громадська організація фахівців водної галузі «ВотерНет» оголошує про початок прийому робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз».

ВГО «Вотернет» є офіційним організатором національного етапу міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize» («Стокгольмський юнацький водний приз»), який щорічно проводиться серед учнівської молоді як «Всеукраїнський юнацький водний приз».

ВЮВП покликаний об’єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді задля вирішення проблем раціонального використання водних ресурсів, забезпечення суспільства якісною питною водою, мінімізацією водоспоживання у всіх галузях народного господарства тощо.

В Україні Конкурс проводиться з 2003 року та залучив понад 1500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни. Національний фінал ВЮВП проводиться у НТУУ «Київський політехнічний інститут» з офіційним нагородженням фіналістів у Посольстві Королівства Швеції в Україні. Міжнародний фінал конкурсу проводить Стокгольмський Водний Інститут під патронатом Її Королівської Високості Кронпринцеси Швеції Вікторії.

ВЮВП проводиться під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти і науки, молоді, сім’ї і спорту України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за співпраці з хіміко-технологічним факультетом НТУУ «Київський політехнічний інститут», Національним еколого-натуралістичним центром МОНУ, ВЕГО «Мама-86», КП «Водно-інформаційний центр», ДП «НДКТІ міського господарства» та ПАТ «АК «Київводоканал».

«Всеукраїнський юнацький водний приз-2015» відбудеться 21-24 квітня 2015

У конкурсі можуть брати участь учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІVрівня акредитації) — молодь віком від 15 до 20 років. На ВЮВП можна подавати роботи, які вже брали, беруть або братимуть участь в інших конкурсах.

Конкурс є чудовою можливістю для молоді продемонструвати свої науково-дослідні навички та залучитися до міжнародної юнацької спільноти.

Для участі у Конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз» апліканту необхідно заповнити та надіслати необхідні документи в електронному вигляді (Положення про конкурс та заявка на сайті http://waternet.com.ua/contest/) або звичайною поштою не пізніше 20 лютого 2015 року.

Положення про конкурс >>>

Контактна інформація:

координатор конкурсу ВЮВП

Оксана Денис

тел.: (032) 260 21 89, 067 673 46 44

e-mail: sjwp.ua@gmail.com

ВГО «Вотернет»

01032 м. Київ

вул. Саксаганського 123, оф.4

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 216 | Додав: Ekologist | Теги: Stockholm Junior Water Prize | Рейтинг: 5.0/1

«  Лютий 2015  »