Головна » 2013 » Червень » 20 » Стартує Екопробіг «Шляхами України»
Стартує Екопробіг «Шляхами України»
22 червня, в суботу, в Києві стартує Екопробіг «Шляхами України». Екопробіг пройде в рамках Проекту «Підтримка Впровадження транспортної стратегії України», який реалізується Євросоюзом і приурочуєтьсяЄвропейському тижню сталої енергетики в Україні.

Понад півтора десятка автомобілів проїдуть шляхами Київської, Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей, «відчуваючи на собі» незвичне доки що для вітчизняного автомобіліста біопаливо. Перед стартом у Києві, після фінішу в Житомирі і під час екопривалів в Білій Церкві, Вінниці та Хмельницькому пройдуть вікторини з автомобільної тематики з нагородженням призами переможців. Учасники пробігу розкажуть про нові вимоги українського законодавства,що набирають чинності з Нового року, відносно складу моторних палив, а журналісти та гості зможуть поставити експертам будь-які питання щодо біопалива та його використання сьогодні та в майбутньому.

Фінішує Екопробіг 24 червня у Житомирі в парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна, де проходитиме Церемонія Відкриття Європейського тижня сталої енергетики. Мешканці та гості міста зможуть не тільки привітати учасників Екопробігу, а й випити чаю з кип'яченої енергією Сонця води, дізнатися багато цікавого про енергоефективні технології і навіть безпосередньо познайомитися з деякими досягненнями в цій сфері.

Розклад основних інформаційних заходів Екопробігу «Шляхами України»:

- Київ, 22 червня, 12.00, біля виходу з Києво-Печерської Лаври, навпроти будівлі, розташованої за адресою вул. Лаврська, 44 - старт Екопробігу;

- Біла Церква, 22 червня, 15.00, площа за адресою: вул. Шевченка, 2 - екопривал;

- Вінниця, 23 червня, 11.00, площа за адресою: Хмельницьке шосе, 7 - екопривал;

- Хмельницький, 23 червня, 16.00, Майдан Незалежності - екопривал;

- Житомир, 24 червня, 16.00, парк ім. Гагаріна - фініш Екопробігу, Церемонія Відкриття Європейського тижня сталої енергетики.

Представникам ЗМІ рекомендуємо попередньо акредитуватися за тел.: 050-355-60-79 (відповідальна - Олена Юркіна), що дасть Вам можливість більш повної участі вусіх заходах пробігу у Вашому місті.

Офіс проекту: Київ, 03113, проспект Перемоги 57, к. 1308, Тел/факс +380 44 277 24 63
Категорія: Новини України | Переглядів: 284 | Додав: NPO | Теги: екопробіг | Рейтинг: 0.0/0

«  Червень 2013  »