У Ботанічному саду говорили про розвиток екологічної культури вихованців - 1 Грудня 2013 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2013 » Грудень » 1 » У Ботанічному саду говорили про розвиток екологічної культури вихованців
У Ботанічному саду говорили про розвиток екологічної культури вихованців
20 листопада, в п'ятницю, в Запорізькому міському Ботанічному саду відбулася конференція "Розвиток екологічної культури вихованців в природно-науковому освітньому процесі".

У рамках конференції, яка була організована для викладачів шкіл та позашкільних навчальних закладів міста Запоріжжя, відбулася екскурсія по території Запорізького міського дитячого ботанічного саду.

Учасників конференції вітали Тамара Єрьоміна, директор Запорізького міського дитячого ботанічного саду, Федір Лихасенко, заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації, Наталія Вітковська, заступник директора департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, Тетяна Круть, методист інформаційно-аналітичного центру департаменту науки та освіти.

Відбулося засідання шести секцій.

Обговорювались наступні питання:

Сучасна система біологічної освіти в Україні. Теорія і практика впровадження інноваційних педагогічних технологій.
Дидактичний принцип реалізації культурно-історичного компоненту у змісті сучасної природно-наукової освіти.
Організація культурно-просвітницьких заходів біологічного та екологічного змісту.
Польова практика: здобутки та досягнення вихованців.
Екологічні проблеми регіону і шляхи їх подолання очима вихованців. Впровадження екологічної компетентності вихованців.

ІВ "Вісник Мрії" здійснювалося відео запис фрагментів. Поширення інформаційних джерел пропонується за умови встановлення банерів сайтів "Вісника Мрії" на дружніх сайтах.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 302 | Додав: NPO | Теги: екологічна освіта | Рейтинг: 5.0/1
Все фотографии

Тамара Єрьоміна - Конференція 29 листопада

Наталія Вітковська - Конференція 29 листопада 2013