У Києві стартує екологічна ініціатива “EcoKitchen”

Основною ідеєю цього проекту є не лише підвищення обізнаності у ряді екологічних питань, а й спільна генерація рішень щодо ефективного їх розв’язання.

Проект – унікальне поєднання теорії у вигляді EcoKitchen: Conference та практики – EcoKitchen: School. Якщо на теоретичний частині учасники зможуть ознайомитися з думками експертів стосовно екологічних проблем, таких як ефективне використання ресурсів (вода, енергія), екологія в побуті, органічне харчування, здоровий спосіб життя, то на практичній частині ми пропонуємо охочим переглянути презентації успішних екологічних ініціатив від активістів екологічного руху та навчитися написанню екологічних проектів, тобто стати певною мірою майстрами екологічного менеджменту. Два етапи «EcoKitchen» дають змогу отримати практичні поради від експертів щодо ваших ініціатив, ідей, проектів.

Проект є унікальним, бо дає хороший шанс молоді стати більш компетентними в екологічній тематиці і вміти самим організувати людей навколо проблем міста та країни. На нашій кухні зберуться найкращі «кулінари» екологічних страв, які не тільки самі приготують щось смачненьке, а й Вам порадять корисні рецепти успіху.

На учасників EcoKitchen також чекають декілька приємних сюрпризів:

майстерні «Re-Art» з виготовлення приємних дрібничок – екочашок, торбинок; вечірка «Green party»; дисконтна картка на екологічні товари.

Для того, щоб стати учасником проекту треба:

- заповнити анкету на: spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGRGSG1VQWJSd1BDejVUbUpmQ09VQ2c6MA

- надіслати анкету учасника на е-mail org.kolo@gmail.com

Увага! Анкети на участь в еко-школі приймаються до 11 березня 2010 року.

Вартість участі: у двох заходах (13-14 березня та 20-21 березня 2010 р.) – 100 грн.* Вартість участі в EcoKitchen: Conference – 60 грн.

На школу можна потрапити тільки за умови участі у конференції!

Дата проведення: 13-14 березня (конференція - теоретична частина) і 20-21 березня (еко-школа, практична частина).

Адреса проведення: м. Київ, вул. Іллінська 9, Києво-Могилянська Академія.

Контакти:

Павло Горак, Молодіжна ініціатива «КОЛО» 8 093 713 5008 org.kolo@gmail.com

Інна Дацюк, ЕкоКлуб «Зелена Хвиля» 8 063 155 19 32 inna@ecoclub.kiev.ua

Нам, як організаторам, дуже б хотілося, щоб на «EcoKitchen» потрапили люди, яким дійсно хочеться «кулінарити», себто змінювати життя навколо себе, які розуміють, що за «зеленим способом життя» майбутнє.

Тож чекаємо ваших анкет і ласкаво просимо на нашу кухню!!

Категорія: Новини України | Переглядів: 985 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1