У суботу киян вчитимуть жити органічно - 10 Жовтня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Жовтень » 10 » У суботу киян вчитимуть жити органічно
У суботу киян вчитимуть жити органічно

У суботу, 11 жовтня, о 12.00, у Маріїнському парку, на території Музею води (Водно-інформаційний центр)  за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 1В (метро Майдан Незалежності) почнеться акція «Живіть органічно!»

Захід покликаний поінформувати пересічних споживачів про переваги споживання органічних продуктів харчування для здоров’я людини, а також позитивний вплив органічного фермерства на довкілля.  Зокрема, експерти Всеукраїнської екологічної громадської організації  «МАМА-86» навчать споживачів, як відрізнити справжній органічний продукт від підробки, на що звертати увагу, ознайомлять зі споживчим кошиком  органічної продукції, наявної на українському ринку. Любителів присадибних ділянок поінформують про органічні засоби догляду і захисту рослин тощо.

На учасників акції чекають вікторини, ігри та призи.

Акція відбудеться в рамках кампанії «Живи органічно!», яка проводиться у різних містах України з 6 по 12 жовтня 2014 року Всеукраїнською екологічною громадською організацією «МАМА-86». Захід має на меті популяризувати органічне харчування та землеробство в Україні як складову відповідального ставлення українців до здоров’я та довкілля. Кампанія «Живи органічно!» є частиною всесвітніх «зелених тижнів» Green Action Week, що проходять одночасно у перший тиждень жовтня  у Швеції, Великобританії, Македонії, а також Аргентині, Індії, Перу — загалом у 25-х країнах Європи, Африки, Азії та Латинської Америки
за підтримки Шведського товариства охорони природи.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Наталії Жугай, інформаційного менеджера ВЕГО «МАМА-86», за тел.. (095) 591-4267 або на електронну скриньку  zhuhay@mama-86.org.ua

Категорія: Новини України | Переглядів: 189 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, Живи органічно, Green Action Week, тиждень екоспоживача | Рейтинг: 5.0/1

«  Жовтень 2014  »