Головна » 2013 » Червень » 2 » У Верховній Раді поки не бачать єдиного підходу - ВІДЕО
У Верховній Раді поки не бачать єдиного підходу - ВІДЕО
Зараз існує два підходи до адаптації національного законодавства до законодавства ЄС щодо поводження з електронними відходами.  Перший базується на відповідних змінах, а другий – потребує створення нових законів, що є більш прийнятним.

Про це в ході Круглого столу з обговорення підходів до вирішення проблеми електронних відходів в Україні за європейськими стандартами сказав головний консультант Комітету ВР України з пітань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідких Чорнобильської катастрофи Сергій Омельянець.

Більш детально у відео-звіті:

Категорія: Новини України | Переглядів: 303 | Додав: NPO | Теги: верховна рада, електронні відходи, Омельянець | Рейтинг: 0.0/0

«  Червень 2013  »