Участь громадян Мрії в міському конкурсі "Пташине царство Запоріжжя" стає масовою - 21 Листопада 2013 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2013 » Листопад » 21 » Участь громадян Мрії в міському конкурсі "Пташине царство Запоріжжя" стає масовою
З метою активізації привернення уваги учнів ЗНВК №19 до питань збереження та збільшення біорізноманіття орнітофауни міста Запоріжжя, з урахуванням накопиченого відповідного матеріалу у школі вирішили взяти участь у конкурсних заходах проекту «Пташине царство Запоріжжя», які координує голова молодіжної громадської організації «Товариство вивчення та захисту птахів» Сергій Козодавов.

Підрозділи Дитячо-юнацької екологічної організації «Республіка Мрія» ЗНВК №19 виконують різні види робіт для покращення умов життя пернатих друзів – виготовляють шпаківні та годівниці, фотографують, складають звіти, описи місць штучних гніздівель,  беруть участь в творчих конкурсах малюнків та саморобків.

Все це сприяє підвищенню рівня екологічного світогляду громадян Мрії, виховує в них любов до птахів та розуміння складних екологічних взаємозв’язків, які існують у навколишньому середовищі.

Представники ресурсного центру медіа освітнього проекту «ВМ-НФ» з метою ознайомлення з роботою в рамках напрямку «Пташиний дім» відвідали молодший підрозділ «Республіки Мрія» - 2-Б клас ЗНВК №19. Про зусилля молодших представників шкільного громадського об’єднання можна дізнатися, переглядаючи відео репортаж ІВ «Вісник Мрії».

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 224 | Додав: NPO | Теги: Пташине царство Запоріжжя, Республіка Мрія | Рейтинг: 5.0/1

«  Листопад 2013  »