Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2013 » Червень » 4 » Українське законодавство щодо електронних відходів обумовлює неузгодженості при його застосуванні
На думку експерта проекту "Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів", кандидата юридичних наук Олексія Шуміло, зараз розгалуженість існуючого законодавства щодо електронних відходів викликає певні неузгодженості при його правозастосуванні.

Про це він сказав, виступаючи на засіданні Круглого столу з обговорення підходів до вирішення проблеми електронних відходів в Україні за європейськими стандартами, яке відбулося 30 травня в місті Києві.

Послухати всю доповідь експерта можна, активуючи відео-звіт Громадського екологічного видавництва «Вісник Мрії».

Нагадуємо, що ПРОЕКТ здійснює ВЕГО «МАМА-86» за підтримки Міжнародного фонду "Відродження",

Категорія: Новини України | Переглядів: 348 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, Олексій ШУМІЛО | Рейтинг: 5.0/1

«  Червень 2013  »