Головна » 2015 » Січень » 25 » В адміністрації Президента не розуміють сутності сталого розвитку - ВІДЕО
В адміністрації Президента не розуміють сутності сталого розвитку - ВІДЕО

За словами експертів південного регіону, Указ Президента про затвердження концепції сталого розвитку від 12 січня не має нічого спільного з концепцією сталого розвитку. Хто писав цей документ, не розуміють суті питання.

Така думка була озвучена в ході експертних громадських обговорень аналітичної доповіді громадської оцінки національної екологічної політики в Україні, що відбулися 23 січня в місті Запоріжжя.

Експерти вважають, що кадрові та компетентнісні проблеми дуже гостро проявляються на рівнях прийняття рішень.

Категорія: Новини України | Переглядів: 286 | Додав: NPO | Теги: компетентність, Україна, сталий розвиток, концепція | Рейтинг: 5.0/1

«  Січень 2015  »