Головна » 2013 » Вересень » 7 » В Орхуському центрі відбувся семінар за участю фахівців Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації і громадськості

06.09.2013 о 15:00 в Орхуському центрі Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації (вул. 40 років Радянської України 72А) відбувся семінар на тему: «Зміни в структурі Міністерства охорони навколишнього природного середовища та їх вплив на реалізацію природоохоронної політики держави»

На заході були присутні голова громадської ради при облдержадміністрації, Олександр Бабіч, голова комітету з питань охорони навколишнього природного середовища ГР при облдержадміністрації,  Сергій Козодавов,  голова громадської ради при екоінспекції, Катерина Акула, начальник Департаменту екології та природних ресурсів,  Сергій Карпій, головні спеціалісти підрозділів департаменту, представники громадських організацій.

За словами головного редактора сайту «Орхуський центр Запорізької області» Андрія Єлькіна, висвітлення семінару заплановано на найближчий час. Зараз готуються відео-звіти та інші медіатексти.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 433 | Додав: NPO | Теги: семінар, Департамент, громадські організації, го, співпраця, політика держави | Рейтинг: 5.0/1
ВИДЕО: Председатель Общественного совета при Запорожской областной государственной администрации представляет участников семинара «Зміни в структурі Міністерства охорони навколишнього природного середовища та їх вплив на реалізацію природоохоронної політики держави», который состоялся 6 сентября 2013 года в Орхусском центре Департамента экологии и природных ресурсов Запорожской облгосадминистрации.

Председатель Общественого совета при Запорожской областной государственной администрации Александр Бабич - вступительное слово.

Новый директор Департамента экологии и природных ресурсов Запорожской облгосадминистрации о целях и задачах семинара «Зміни в структурі Міністерства охорони навколишнього природного середовища та їх вплив на реалізацію природоохоронної політики держави», который состоялся 6 сентября 2013 года в Орхусском центре Запорожской области.

Оксана Соболева о полномочиях департамента и о распределении экологических фондов. Заместитель начальника Департамента экологии и природных ресурсов Запорожской облгосадминистрации, начальник отдела планирования экономики природопользования, анализа и отчетности, координатор природоохранных программ http://youtu.be/JfNXr_6dlv8

Оксана Соболева об эффективности проектов экофонда

О порядке подачи проектных предложений

Про зміни в структурі Міністерства ОНПС