Головна » 2013 » Червень » 3 » В Україні електронні відходи розміщуються на необладнаних полігонах
В Україні електронні відходи розміщуються на необладнаних полігонах
Експертка проекту Людмила Повякель, виступаючи 30 травня на круглому столі, присвяченому вирішенню проблеми електронних відходів в Україні за європейськими стандартами, наголосила, що великою проблемою є розміщення електронних відходів, які містять небезпечні компоненти, на необладнаних полігонах разом із твердими побутовими відходами. І це попри те, що національне законодавство вже передбачає роздільне збирання відходів.
Категорія: Новини України | Переглядів: 352 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, електронні відходи | Рейтинг: 5.0/1

«  Червень 2013  »