В Запоріжжі відбудуться громадські обговорення

8 грудня 2012 р. у місті Запоріжжя відбудуться  регіональні громадські обговореннія Щорічної доповіді «Громадська оцінка національної екологічної політики» за 2011 рік (включаючи аналіз за період з 2003 року)»

Мета зустрічі – обговорення проекту доповіді, розробленого Спеціальною робочою групою із врахуванням письмових пропозицій, що надішли ключовим авторам та регіональним координаторам.

Громадська оцінка є одним із дієвих засобів впливу на виконання державою своїх зобов’язань у сфері охорони довкілля. В Україні таку оцінку вперше було зроблено в 2003 році, нині готується друга «Щорічна доповідь НУО "Громадська оцінка національної екологічної політики” за 2011 рік (включаючи аналіз за період з 2003 року)». За рішенням Спеціальної робочої групи доповідь має містити також аналіз тенденцій 2012 року.

Доповідь повинна відображати інтегровану думку якомога ширшого кола громадськості. Спеціальна робоча група прагне забезпечити максимальну прозорість, інклюзивність та неупередженість.

Участь НУО є вкрай важливою, професійні коментарі представників громадськості мають віднайти своє місце у документі, - вважають представники робочої групи.
До участі запрошуються представники НУО та експерти з наступних областей: Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Організатори відшкодовують учасникам витрати за проїзд (при наявності проїзних документів) та забезпечують харчування.

Заявки на участь приймаються до 5 грудня 2012 р. на електронну адресу регіонального координатора: khort_rec@zp.ukrtel.net (заявки у довільному форматі).

Регіональний координатор – Олександр Багін ВЕР «Хортицький Форум».

Контакт: 095 8095 606.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 755 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0