Вбитий кабан, сліди багатьох підранків - 7 Грудня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Грудень » 7 » Вбитий кабан, сліди багатьох підранків
Вбитий кабан, сліди багатьох підранків

Про це написав у Фейсбуці Максим Остапенко (https://www.facebook.com/maksim.ostapenko ).

Він звернувся до учасників групи "Хортица - любовь моя!": "Друзі! З 13:00 до 17:00 робили рейд в плавнях! Жах! Вбитий кабан, сліди багатьох підранків. Чули манок та постріли - нажаль, цих покидьків не знайшли... Схоже заходять із води, схоже працює група 3-4 браконьера. Будь які думки вітаються".

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 198 | Додав: NPO | Теги: браконьеры, Максим Остапенко | Рейтинг: 5.0/1

«  Грудень 2014  »