Відбір учасників до Школи для представників місцевих екологічних організацій - 6 Квітня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Квітень » 6 » Відбір учасників до Школи для представників місцевих екологічних організацій
Відбір учасників до Школи для представників місцевих екологічних організацій

Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «МАМА-86» в рамках реалізації проекту «Зміцнення потенціалу місцевих екологічних громадських організацій» за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку (SIDA) оголошує набір учасників до Школи місцевих екологічних громадських організацій.

Мета Навчальної програми:

В межах проведення 2-тижневої Школи заплановано надати місцевим екологічними організаціями, навички і знання, необхідні для дієвої реалізації ними власних проектів. Програма включає дві навчальні сесії, присвячені кращим практикам щодо управління  громадською організацією (фінансова спроможність та мобілізація ресурсів, інформаційно-комунікаційна діяльність, проектна діяльність) та різноманітним аспектам формування екологічної політики.

Цільова група:

Новостворені екологічні організації; місцеві екологічні організації, які працюють для потреб громад; інші громадські організації, зацікавлені в розвитку своєї спроможності.

Кількість учасників Школи: не більше 20 осіб.

Формат навчання:

Навчальна програма Школи складатиметься з 2-х навчальних модулів, по одному тижню кожен.

Перший тижневий модуль присвячений кращим практикам з управління діяльністю громадської організації. Запланована дата проведення - червень 2015;

Другий тижневий модуль присвячений різноманітним аспектам формуванню та реалізації екологічної політики. Запланована дата проведення - жовтень 2015;

За результатами проходження Школи учасники отримають сертифікати про проходження курсу; також експерти ВЕГО «МАМА-86» будуть надавати допомогу при підготовці і реалізації власних проектів учасникам Школи.
Як взяти участь у Навчальній програмі:

Відбір учасників буде проводитись на основі поданих анкет. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням (https://docs.google.com/ )

Кінцевий термін прийому анкет – 30 квітня 2015 р.

Проект «Зміцнення потенціалу місцевих екологічних громадських організацій» забезпечує участь у Школі на безоплатній основі. Додатково коштом Проекту покриваються витрати на проїзд до/з м. Києва;  учасникам буде забезпечене проживання та харчування на період навчання.

Контакти:

ВЕГО «МАМА-86»

+38 (044) 234-69-29

067-403-26-09

info@mama-86.org.ua

Категорія: Новини України | Переглядів: 249 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, навчання | Рейтинг: 5.0/1

«  Квітень 2015  »