Відбудеться конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму AQUA UKRAINE -2016 - 7 Листопада 2016 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2016 » Листопад » 7 » Відбудеться конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму AQUA UKRAINE -2016

08 листопада 2016 р. об 11.00 відбудеться конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму AQUA UKRAINE -2016 (Конференц-зал №16, павільйон №3, вхід 3-С, МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15). Конференцію проводить Мінприроди та Держводагентство України у співпраці з ГВП-Україна та ВЕГО «МАМА-86».

11.30 - будуть представлені результати Національного політичного діалогу «Переосмислення водної безпеки для України» та сучасні практики для досягнення цілей сталого розвитку ООН, виконання планів щодо євроінтеграції та інтегрованого управління басейнами річок в Україні в умовах економічної кризи, військового конфлікту і зміни клімату.

13.30Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» представить результати впровадження проекту «Забезпечення рівного права на воду і санітарію для всіх в Україні» в 12 регіонах України. У заході візьмуть участь представники Шведського агентства з міжнародного розвитку (SIDA), МОЗ України, Міністерства екології та природних ресурсів України. Потрібна акредитація. 098-81-040-81

Категорія: Новини України | Переглядів: 38 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1

«  Листопад 2016  »