Сегодня работали на сайте: Ekologist

Головна » 2013 » Травень » 22 » Відбудеться круглий стіл з проблеми електронних відходів - ВЕГО "МАМА-86"
Відбудеться круглий стіл з проблеми електронних відходів - ВЕГО "МАМА-86"

Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів: круглий стіл
30 травня 2013 року о 10:30 в м. Київ (вул. Володимирська, 55, Великий конференц-зал Національної академії наук України) відбудеться круглий стіл з обговорення підходів до вирішення проблеми електронних відходів в Україні за європейськими стандартами.

Захід проводить Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».

Під час круглого столу буде представлено результати огляду сучасного стану політики поводження з електронними відходами в Україні та в Європейському Союзі та напрацьовані експертні рекомендації щодо комплексного вирішення проблеми електронних відходів в Україні відповідно до стандартів ЄС.

Також учасники заходу обговорять існуючі практики врегулювання питань поводження з електронними відходами як в країнах Європейського Союзу так і в Україні та нададуть свої пропозиції щодо запропонованих рекомендацій з комплексного вирішення проблеми електронних відходів в Україні відповідно до стандартів ЄС.

До участі в заході запрошуються представники центральних, регіональних та місцевих органів влади; представництв, програм, міжнародних проектів, наукових установ та навчальних закладів, фахівці та експерти, які працюють в сфері поводження з відходами; представники тематичних неурядових організацій, європейського та українського бізнесу і засобів масової інформації.

Заявки на акредитацію представників засобів масової інформації приймаються електронною поштою на адресу info@mama-86.org.ua до 27 травня 2013 року.

Метою проекту «Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів», що здійснюється Всеукраїнською екологічною громадською організацією «МАМА-86» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» є громадське лобіювання впровадження стандартів ЄС в Україні для створення ефективної сфери поводження з електронними відходами та створенні прикладу (кейсу) ефективного функціонування на практиці законодавчо закріпленої схеми поводження з електронними відходами.

Мета Європейської програми – сприяти європейській інтеграції України через поєднання зовнішнього тиску Європейського Союзу з внутрішнім тиском українського громадянського суспільства для утвердження цінностей відкритого суспільства в Україні.

Читати:

Категорія: Новини України | Переглядів: 440 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, екологічна політика, електронні відходи, лобіювання, хімічна безпека | Рейтинг: 5.0/1

«  Травень 2013  »