Головна » 2013 » Травень » 27 » Відбудеться тренінг з енергоефективності для громадських організацій
Відбудеться тренінг з енергоефективності для громадських організацій

5-7 липня 2013 року: тренінг  за підтримки Європейського Союзу та шведської неурядової організації Air Pollution & Climate Secretariat

Чому в одних містах України люди можуть зекономити свої гроші при сплаті за електроенергію, а місцева влада заохочує громадські ініціативи з енергозбереження, в той час як в інших містах жителі роками не можуть домогтися жодного розпорядження від місцевої влади по енергоефективності і людям доводиться мерзнути взимку у власних будинках або ж сплачувати шалені рахунки за електроенергію?

Якщо читаючи це, ти відчуваєш, що це проблема саме твого міста і ти хочеш щось змінити, але не знаєш як. Тоді тобі до нас.

На тренінгу ми будемо розповідати про приклади українських міст, де енергозбереження вже працює. Проведемо майстер-клас від наших тренерів про те, як спілкуватися з владою «їхньою мовою» та як спілкуватися з медіа, щоб мати підтримку, які інструменти використовувати і що робити. Під час тренінгу ми будемо розповідати як організації мають планувати діяльність аби досягти успіху.

По результатах реєстрації ми відберемо 15 найвмотивованіших учасників та оплатимо проїзд до Києва та проживання, а по закінченню тренінгу найбільш активним п’яти організаціям, що будуть готові зробити своє місто «взірцем енергоефективності» ми надамо гранти на успішну діяльність.

Питання та підходи, які будуть розглянути під час тренінгу:

- Чому енергоефективність важлива?

- Як оцінити ефективність використання енергії?

- отримання інформації про енергоспоживання;

- методика її обробки та аналізу;

- використання результатів аналізу.

- Яким чином змусити різні органи влади займатися питаннями енергоефективності?

- Яких, власне, рішень та якої діяльності вимагати від органів влади?

- Де шукати гроші на енергоефективність?

- Як працювати з пресою та готувати прес-релізи?

Реєструватися на тренінг тут

Останній день для подачі заявок на участь у тренінгу 20 червня.

За додатковою інформацією звертайтеся до:

Марії Сторчило

storchilo@necu.org.ua

+38 093 005 27 61

Проект реалізується за підтримки Європейського Союзу та шведської неурядової організації Air Pollution & Climate Secretariat

Storchylo Maria

Climate Change Campaigner
National Ecological Centre of Ukraine (NECU)
tel.:
necu.org.ua
climategroup.org.ua

Категорія: Новини України | Переглядів: 334 | Додав: NPO | Теги: Тренінг, енергоефективність | Рейтинг: 0.0/0