Відбудуться громадські слухання - 3 Квітня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Квітень » 3 » Відбудуться громадські слухання
Відбудуться громадські слухання

Обласна державна адміністрація завершує розробку пріоритетних напрямів роботи обласної влади на 2014 рік.

Проведення громадських слухань з цього питання відбудеться 4 квітня 2014 року о 14-00 год. (місце проведення - сесійна зала обласної ради).

Учасники громадських слухань ознайомляться з проектом пріоритетних напрямів роботи Запорізької обласної державної адміністрації та обласної ради на 2014 рік та планом першочергових дій облдержадміністрації на 100 днів.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 247 | Додав: NPO | Теги: громадські слухання | Рейтинг: 0.0/0

«  Квітень 2014  »