Відбулась конференція «Вода і довкілля» - 16 Листопада 2016 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Відбулась конференція «Вода і довкілля»
Відбулась конференція «Вода і довкілля»

Конференція «Вода і довкілля» Печать
11.11.16 16:18

caption8 листопада 2016 р. відбулась конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE – 2016». Організаторами щорічної конференції є Мінприроди та Держводагентство України, цього року співорганізаторами її також виступили ГВП-Україна та ВЕГО «МАМА-86».

Учасників конференції від імені Міністерства екології та природних ресурсів України привітав заступник директора Департаменту охорони природних ресурсів Микола Мовчан. Він наголосив на виключній важливості і цінності води і неналежному ставленні до неї з боку влади і українського суспільства в цілому і закликав громадськість активно звертатись до влади, щоб спільними зусиллями вирішувати актуальні проблеми у водній галузі.

ЧИТАТИ ДАЛІ >>>

Категорія: Новини України | Переглядів: 26 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0