Головна » 2017 » Грудень » 1 » Відбулося засідання групи з відбору проектів регіонального розвитку
Відбулося засідання групи з відбору проектів регіонального розвитку

ПРОТОКОЛ

Стратегічна ціль: Запорізький край — регіон екологічної безпеки та збереження природных ресурсів

від 29 листопада 2017 року    № 1

Головував: директор Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації Гордієнко В.В.

Присутні: Кузьменко О.М., Каткова І.І., Швачко О.О., Ємел’янов Д.В., Кожем’якін Г.Б., Власова C.М., Гаврікова О.П., Тулушев С.О., Єлькін A.B.

Порядок денний:

Відбір поданих проектних ідей, для включення їх до Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року.

СЛУХАЛИ:

1.    З питання порядку денного виступив директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Гордієнко В.В., який представив членам групи на обговорення, оцінювання та відбір подані проектні ідеї для можливого включення їх до плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року.

2.    Всього подано 17 проектних ідей, з них:

створення умов для поліпшення стану водного та повітряного басейнів - 6; мінімізація негативного впливу відходів на довкілля та здоров'я населення -7; збереження біологічного та відновлення ландшафтного розмаїття області -3; формування екологічної культури мешканців області, забезпечення участі громадськості у розв'язанні екологічних проблем - 1.

За результатами обговорення були виставлені бали.

3.    Запропоновано, проектні ідеї, які мають низький бал не включати до Переліку проектних ідей регіонального розвитку для включення до Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року.
Усі присутні підтримали пропозицію.

ВИРІШИЛИ:

1.    Проектні ідеї, які мають низький бал не включати до Переліку проектних ідей регіонального розвитку для включення до Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року.

2.    Члену групи Швачко О.О. подати до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Перелік відібраних проектних ідей регіонального розвитку для включення до Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року та протокол за результатами засідання в електронному і друкованому вигляді.
Термін-01.12.2017

Додатки: Перелік проектних ідей, які розглянуто групою з відбору проектів регіонального розвитку для підготовки проекту плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року на 2 арк. у 1 прим.

Директор Департаменту
екологи та природних ресурсів облдержадміністрації
Протокол надіслано всім учасникам засідання
В.В. Гордієнко