Відбулося засідання Робочої підгрупи з розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року - 21 Травня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2015 » Травень » 21 » Відбулося засідання Робочої підгрупи з розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року

21 травня, у четвер, 0 11.00 у залі №300 облдержадміністрації відбулося засідання Робочої підгрупи з розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року за напрямом "Раціональне використання й відновлення природних ресурсів, охорона довкілля"

В ході засідання директор Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, голова Робочої підгрупи, Сергій Карпій, презентував стратегічний аналіз «Екологічний профіль Запорізької області», який відображає порівняльні та фактичні показники стану навколишнього природного середовища запорізького регіону.

За словами директора Департаменту, наразі відбувається всебічна робота зі складання документу: збираються пропозиції, удосконалюється формулювання стратегічного бачення проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року за відповідним напрямом.

Члени робочої групи обговорили найбільш болючі питання, зокрема, можливості більш якісного моніторингу забруднення атмосферного повітря міста Запоріжжя нестаціонарними джерелами та можливості вирішення тих чи інших проблем в умовах сучасного українського законодавства.

Сергій Карпій запропонував членам робочої підгрупи подавати пропозиції до проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області у термін до 28 травня.

Ресурсний центр МЕГІВ «Вісник Мрії» готує відео звіти про хід засідання.

Відеозвіт №3

Фото: МЕГО "Мама-86-Запоріжжя"

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 256 | Додав: NPO | Теги: Запорізька область, Департамент, Стратегія розвитку, Сергій Карпій, Робоча підгрупа | Рейтинг: 5.0/1

«  Травень 2015  »