Головна » 2013 » Червень » 26 » Відбувається екологічний форум «Поводження з відходами. Цивілізаційні виклики»
Відбувається екологічний форум «Поводження з відходами. Цивілізаційні виклики»
26-27 червня в актовій залі Львівської торгово-промислової палати відбуватиметься екологічний форум «Поводження з відходами. Цивілізаційні виклики».

Форум відбуватиметься за сприяння департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Мета Форуму – запровадити в Україні передові світові технології у сфері поводження з відходами, залучити інвестиції, сучасного обладнання, а також нетрадиційні підходи до розв’язання цих проблем і на загальнонаціональному, і регіональному рівнях.

До участі у Форумі запрошують підприємців, які працюють у сфері збирання відходів та їх переробки, підприємства-виробників техніки і технологічного обладнання для збирання, транспортування, зберігання та переробки відходів, представників місцевої влади, наукових закладів, фінансових інституцій, вітчизняних та зарубіжних екологічних організацій.

Джерело: ZAXID.NET
Категорія: Новини України | Переглядів: 329 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0
Завтра, 27 червня, під Львівською міськрадою відбудеться мітинг з вимогою забезпечити належну увагу міськради до проблем львівського сміттєзвалища. Про це Вголосу повідомили організатори акції.
Участь і мітингу візьмуть представники громадської організації «СПАС», громади сіл Грибовичі, Малехів Жовківського району, громадські активісти ГО «Львівський народний ринок» та ГО «Передмістя Львова».
Почнеться акція о 09:30 перед початком сесійного засідання ЛМР.
Орієнтовна кількість учасників: до 80 людей.
«Мітинг виключно мирного характеру, з застосуванням рупору. Під час заходів будуть демонструватися плакати, роздаватися листівки та інформаційні бюлетні», – розповів представник ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

«  Червень 2013  »