Відбувся брифінг Міністра Олега Проскурякова - 14 Лютого 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Лютий » 14 » Відбувся брифінг Міністра Олега Проскурякова
Відбувся брифінг Міністра Олега Проскурякова

Основна категорія: Новини

категорія: Новини центральні

14 лютого 2014 року в приміщенні Мінприроди України відбувся брифінг Міністра Олега Проскурякова.

Під час брифінгу Міністр поінформував стосовно ініціатив Міністерства в галузі утилізації елементів живлення в контексті співпраці з вітчизняними та іноземними компаніями. Також Олег Проскуряков повідомив про початок підготовки України до проведення шостої зустрічі Сторін Конвенції ЕСПО.

«Запровадження реформ, якими опікується Уряд держави у сфері екології, вимагає широкого залучення передового досвіду у поєднанні із внутрішніми ресурсами та інтелектом. На сьогодні на зміну існуючим пасивним моделям в сфері екології, приходить новітній підхід, який полягає в синергії держави, бізнесу та громадськості - модель «зеленої економіки», що має на меті розвиток нових систем господарювання з урахуванням потреб у збережені навколишнього природного середовища. Впровадження нових методів і технологій, а також активне залучення кращого досвіду наших іноземних колег є запорукою успіху у діяльності, що стосується захисту навколишнього природнього середовища», - заявив очільник Мінприроди.

Категорія: Новини України | Переглядів: 236 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1

«  Лютий 2014  »