Відбувся Прес-брифінг Остапа Семерака та Ганни Голубовської-Онісімової - ВІДЕО - 3 Листопада 2016 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2016 » Листопад » 3 » Відбувся Прес-брифінг Остапа Семерака та Ганни Голубовської-Онісімової - ВІДЕО
Відбувся Прес-брифінг Остапа Семерака та Ганни Голубовської-Онісімової - ВІДЕО

1 листопада 2016 року в «Президент Готелі» в рамках Конференції «Як досягти належного екологічного врядування в Україні?» відбувся прес-брифінг перших осіб з боку організаторів Конференції. Були представлені цілі та завдання Конференції, зроблений наголос на необхідності розв'язання сучасних екологічних проблем шляхом інтенсивного діалогу зацікавлених сторін. Йшлося про основні фактори впливу та виклики, рушійні сили при реформуванні екологічного врядування в Україні, про дії нинішнього Міністерства та про роль екологічної громадськості. Більш детально у відео-звіті.

ВІДЕО(!): Брифінг Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака та Голови Координаційної ради ВЕГО «МАМА-86» Ганни Голубовської-Онісімової.

ІВ «Вісник Мрії» надає у вільний доступ повну відео-версію прес-брифінгу.