Вийшла перша частина фільму про просвітницький «круглий стіл» «Молодь обирає органічне споживання» - 8 Жовтня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Жовтень » 8 » Вийшла перша частина фільму про просвітницький «круглий стіл» «Молодь обирає органічне споживання»

Вийшла перша частина фільму про просвітницький «круглий стіл» «Молодь обирає органічне споживання», що відбувся 7 жовтня. Перший фрагмент можна подивитися за адресою посилання: http://youtu.be/zVAhqM7iyKw

Робота над фільмом триває.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 185 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, Республіка Мрія, Живи органічно, екологічне споживання, органічні продукти | Рейтинг: 5.0/1

«  Жовтень 2014  »