Волонтери вивчали громадську думку щодо якості води та тарифів - ВІДЕО - 20 Березня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2015 » Березень » 20 » Волонтери вивчали громадську думку щодо якості води та тарифів - ВІДЕО
Волонтери вивчали громадську думку щодо якості води та тарифів - ВІДЕО

17 березня, у вівторок, відбулося усне опитування жителів цільового мікрорайону проекту "Забезпечення рівного права на воду і санітарію в Запоріжжі". Його здійснили волонтери ДЮЕГО "Республіка Мрія" Гавриленко Анастасія, Пермякова Ольга, Кобець Анна. Вони вивчали громадську думку щодо тарифів та якості питної води - опитували мешканців мікрорайону "Військбуд".

Продуктом заходу став телесюжет "Тарифи і якість води: громадська думка", який створений в рамках інформаційно-просвітницької кампанії "Питна вода - базова цінність людини", що є складовою частиною проекту "Забезпечення рівного права на воду і санітарію", який виконує міська екологічна громадська організація "Мама-86-Запоріжжя".

Медіатекст свідчить, що переважна більшість опитаних критично оцінює якість питної води, яка надходить з кранів, а також вважає, що тарифи на воду завищені і не відповідають її якісним показникам.

Крім того, в рамках "Тижня води" реалізується соціологічне дослідження з питань справедливого доступу до води та санітарії. Підготовлена ​​центральним офісом ВЕГО "МАМА-86" анкета буде запропонована для заповнення жителями цільових мікрорайонів як в паперовому вигляді, так і у форматі онлайн-опитувальника. Обробка даних буде здійснюватися в квітні.

Нагадаємо, що на національному рівні мережевий проект "Забезпечення рівного права на воду і санітарію в Україні" координує Всеукраїнська екологічна громадська організація "МАМА-86". Дитячо-юнацька екологічна громадська організація "Республіка Мрія" як асоційований член в листопаді 2013 року приєдналася до національної мережі ВЕГО "МАМА-86", і з тих пір активно реалізує на місцевому рівні пріоритетні напрямки діяльності цієї відомої у всьому світі організації.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 198 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, рівне право на воду, громадська думка, телесюжет, вода, Республіка Мрія | Рейтинг: 5.0/1

«  Березень 2015  »