Запорізька молодь запрошує мешканців Бабурки на безстрокову акцію «Ми не свині» - 12 Січня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Січень » 12 » Запорізька молодь запрошує мешканців Бабурки на безстрокову акцію «Ми не свині»
Запорізька молодь запрошує мешканців Бабурки на безстрокову акцію «Ми не свині»

1486649_746878655340967_1445383976_n

Акція «Ми не свині» — є безстроковою. Суть заходу полягає в тому, що молодь хоче показати місцевій владі проблемні ділянки нашого міста, місця, де масово накопичуються люди, де немає смітників і багато сміття! Запорізька молодь разом з мешканцями міста планує прибрати ці місця і віддати звітність на стіл меру. Вони будуть контролювати, щоб там люди дотримувались чистоти і стояли смітники. На прибраних місцях вони планують клеїти наліпки «Ми не свині». У планах молоді охопити всі райони Запоріжжя.

Минулої суботи активісти прибрали парк ім. Шевченка, що знаходиться у Шевченківському районі. Вони звідти винесли 40 пакетів зі сміттям!

Наступний захід відбудеться у суботу 18 -го січня з 10:00 — 12:00  у парку ім Рубага, що знаходиться у Хортицькому районі. Зупинка транспорту вулиця Рубана. Зустріч о 9:45 біля найбільшого «Сільпо», який є у Хортицькому районі.

Друзі, якщо  вашому районі є проблемні, брудні місця пишіть нам на електрону пошту euroyouthzp@gmail.com! І ми разом зробимо їх чистими!

По всім питанням звертайтесь до Юлії Кривенко — 099 276 97 38

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 187 | Додав: NPO | Теги: Ми не свині | Рейтинг: 5.0/1

«  Січень 2014  »