Головна » 2017 » Травень » 23 » Запорізькі школярі закликають впроваджувати екологічну безпеку
Запорізькі школярі закликають впроваджувати екологічну безпеку

17 травня був проведений просвітницький захід для малюків, в ході якого громадяни "Мрії" (ДЮЕГО "Республіка Мрія") розповідали про тверді побутові відходи, безпечну питну воду, хімічну безпеку та корисне харчування.

Нагадуємо, що у рамках проекту ВЕГО «МАМА-86» «Вільне від токсикантів довкілля для майбутніх поколінь в Україні» за підтримки Шведського товариства охорони природи (SSNC) «Мама-86-Запоріжжя» здійснює в Запоріжжі на базі дошкільних підрозділів Запорізького НВК №19 пілотний проект з хімічної безпеки в дитячих садках: проводиться анкетне опитування батьків та співробітників з метою виявлення стану їх обізнаності з питань хімічної безпеки, впроваджується низка різноманітних інформаційно-просвітницких заходів, готуються завдання для проведення попереднього скринінгу токсикантів в оточуючому середовищі дітей з метою їх подальшого усунення шляхом виконання відповідного плану дій.

Крім того, саме на базі ЗНВК №19 завдяки мережевому проектові "Забезпечення рівного права на воду і санітарію" ВЕГО "МАМА-86" за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку та співробітництва (SIDA) реалізований Пілот з виконання першочергових заходів Плану забезпечення безпеки води (ПЗБВ) та встановлено водоочисне обладнання, яке дозволяє значно покращити якість питної води для дітей.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 164 | Додав: NPO | Теги: просвіта, Республіка Мрія, ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ | Рейтинг: 5.0/1

«  Травень 2017  »