Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2013 » Травень » 21 » Запрошуємо громадських журналістів на тренінг
Запрошуємо громадських журналістів на тренінг

Тренінг „Технології проведення журналістських розслідувань корупції та зловживань у природоохоронній і екологічній сферах"

До уваги журналістів усіх видів ЗМІ України!

9-10 червня 2013 року, Севастополь

Проект навчання журналістів по всій Україні проведенню журналістських розслідувань з питань корупції, виконавцем якого є Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) запрошує журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь у тренінгу „Технології проведення журналістських розслідувань у сфері корупції та зловживань у природоохоронній сфері".

Тренери: Олег Хоменок та Тетяна Рихтун.

Цільова аудиторія: журналісти усіх видів ЗМІ, які мають досвід роботи у ЗМІ не менше трьох років та мотивовані провести розслідування найближчим часом.

Мета тренінгу: участь у тренінгу надасть журналістам можливість підвищити професійний рівень, покращити знання з законодавства, що регулює відносини у природоохоронній та екологічній сферах,ознайомитись з найбільш розповсюдженими схемами зловживань у цій сфері, а також технологіями проведення журналістських розслідувань з цієї тематики, отримати консультації експерта.

Програма тренінгу та інформація про тренерів на сайті ІРРП.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити та надіслати анкету-заявку до 18:00 24 травня 2013 року.

ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь до 28 травня 2013 року.

Анонс передрукован з сайту ІРРП - http://irrp.org.ua/

Категорія: Новини України | Переглядів: 318 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1