Головна » 2013 » Липень » 5 » Запущено в роботу сайт проекту "Розвиток органічного ринку в Україні"
Запущено в роботу сайт проекту "Розвиток органічного ринку в Україні"
Поширено повідомлення про запуск веб-сайту www.ukraine.fibl.org швейцарсько-українського проекту "Розвиток органічного ринку в Україні" (2012-2016), який впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) та фінансується Швейцарською Конфедерацією.

За словами менеджера проекту FiBL Наталії Прокопчук,  на сайті можна ознайомитися з метою, виконавцем, донором та командою проекту, знайти перелік заходів з органічної тематики, отримати доступ до першого органік бізнес-довідника з контактами органічних операторів (виробники, переробники, трейдери) та організацій органічного сектору України тощо.

У повідомленні вказується, що інформація веб-сайту www.ukraine.fibl.org буде системно поповнюватися.

Категорія: Новини України | Переглядів: 269 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0

«  Липень 2013  »