Збірник розробок тематичних класних годин «Екологія в тарілці» підготовлено до друку - 13 Січня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Січень » 13 » Збірник розробок тематичних класних годин «Екологія в тарілці» підготовлено до друку
Збірка авторських розробок з теми «Яким має бути стале харчування» створена фахівцями шкільного видавництва «ВМ-НФ» ЗНВК №19 для використання педагогами загальноосвітніх навчальних закладів України в ході підготовки до тематичних класних годин, метою яких є формування екологічно-збалансованих поглядів учнів щодо безпечного та корисного для здоров’я людини харчування.

Автори збірки – педагоги-практики Запорізького навчально-виховного комплексу №19, керівники підрозділів Дитячо-юнацької екологічної організації «Республіка Мрія» – використали найбільш цікаві першоджерела Всесвітньої мережі Інтернет та запропонували різні підходи до організації виховного та просвітницького процесів з цього приводу.

Розробки класних годин були апробовані на базі ЗНВК №19 в рамках тижня екологічного споживача-2013 «Екологія в тарілці» – екологічно відповідальне харчування (стале харчування), ініційованого Всеукраїнською екологічною громадською організацією «МАМА-86».

Збірник призначений для вчителів шкіл та громадських активістів, що спеціалізуються на роботі з дітьми та молоддю, - вказується у анотації.

Проект видання є складовою частиною програми 10 сезону "ВМ-НФ", яка передбачає тиражування книги в твердому вигляді і доступ до неї в Інтернеті у форматі PDF.

Нагадуємо, що соціальним партнером 10 сезону медіа освітнього проекту «Вісник Мрії – новий формат» виступило промислове підприємство ОАО «Запоріжсталь».

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 263 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, Екологія в тарілці, стале харчування | Рейтинг: 5.0/1

«  Січень 2014  »