Зроблено просвітницький ролик про порівняння водного законодавства в Україні та в Європейському Союзі - 3 Березня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2015 » Березень » 3 » Зроблено просвітницький ролик про порівняння водного законодавства в Україні та в Європейському Союзі

Тетяна Будняк, асистент водного напряму ВЕГО "МАМА-86", та Ганна Цвєткова, координатор водного напряму ВЕГО "МАМА-86", розповідають про особливості законодавства у сфері забезпечення рівного права на воду в Україні і у Європі. Аудіовізуальний медіатекст МЕГО "Мама-86-Запоріжжя".

Категорія: Новини України | Переглядів: 259 | Додав: NPO | Теги: Тетяна Будняк, Україна, Право на воду, законодавство, Ганна Цвєткова, ЄС | Рейтинг: 5.0/1

«  Березень 2015  »