Головна » Статті » Проекты НПО » Устойчивое развитие региона [ Додати статтю ]

Херб Петітджин - Herb Petitjean
Зустріч, що відбулася, надала українській делегації програми «Громадські зв'язки» позитивний досвід відновлення території громади, що забруднена через відходи. Учасники зрозуміли: що є "Brownfield Project". Brownfield -- це реальна територія та будинки, споруди, переробка чи повторне використання яких може бути ускладнене через потенційну загрозу від небезпечних компонентів. Це - покинуті фабрики, заправні станції, нелегальні медичні лабораторії, старі звалища та шахти.
Учасники зустрічі дізналися як державна агенція може використовувати фонди для просування чистих та безпечних громад.
Перша частина відео. Відео-проект «Вісника Мрії» звертає увагу глядачів на приклад того, як американська громада вирішує питання небезпечних відходів та проводить очищувальні заходи.

Освітня програма «Громадськи зв'язки» з теми «Державна політика щодо переробки відходів»

Програма відбулась завдяки зусиллям:

USAID

World Learning

World Affairs Council of Kentucky/Southern Indiana

PH International

Категорія: Устойчивое развитие региона | Додав: NPO (17.02.2013) | Автор: Вісник Мрії - Андрій Єлькін
Переглядів: 727 | Рейтинг: 5.0/1

Экология области [27]