Головна » Статті » Проекты НПО » Экология города Запорожье [ Додати статтю ]

Сторінки: 1 2 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Відео-звіти

Экология города Запорожье | Переглядів: 364 | Author: Вестник Мечты | Додав: Ekologist | Дата: 06.07.2016 | Коментарі (0)

4 червня 2015 року у приміщенні Орхуського центру Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації відбувся Круглий стіл зацікавлених сторін з обговорення результатів аналізу ситуації щодо забезпечення рівного права на воду та санітарію в Запоріжжі та Запорізькій області.

Экология города Запорожье | Переглядів: 620 | Author: Андрій Єлькін | Додав: NPO | Дата: 08.06.2015 | Коментарі (0)

Сведения КП "Водоканал"

Экология города Запорожье | Переглядів: 817 | Author: Водоканал | Додав: NPO | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

Медіатекст підготовлений МЕГО "Мама-86-Запоріжжя"

Экология города Запорожье | Переглядів: 728 | Author: Мама-86-Запоріжжя | Додав: NPO | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Екологічній громадськості міста Запоріжжя пропоную до уваги фото сесію, здійснену в "прощенську неділю",/ а саме 17.03.13/ як додаток до статті "Екопроблеми балки Вознесенівської та їх вирішення " /дивись від 24.10.12/.
Экология города Запорожье | Переглядів: 803 | Author: Орлова Любов Олександрівна | Додав: Провідниця | Дата: 18.03.2013 | Коментарі (1)

2 частина. Презентація. Сюзен Хамілтон - Susan Hamilton, City of Louisville Brownfield Coordinator

Экология города Запорожье | Переглядів: 848 | Author: © Вісник Мрії | Додав: NPO | Дата: 20.02.2013 | Коментарі (0)

Відео
Экология города Запорожье | Переглядів: 704 | Author: Вісник Мрії | Додав: NPO | Дата: 18.02.2013 | Коментарі (0)

Грустная история про "благотворительность" на собаках по-запорожски

Экология области | Переглядів: 3819 | Додав: Lesya | Дата: 11.01.2013 | Коментарі (105)

Рік тому Генеральний прокурор України підписав наказ про створення Дніпровської екологічної прокуратури - спеціального органу покликаного оберігати та захищати найбільшу водну артерію України – Дніпро. Про завдання, функції та проведену за час існування роботу, розповів УНН Дніпровський екологічний прокурор Вячеслав Трунов.
Экология области | Переглядів: 881 | Author: Українські Національні Новини | Додав: NPO | Дата: 12.11.2012 | Коментарі (0)

Маю нагадати громадськості міста про 12-річча екопроблем витоків та схилів балки Вознесенівської в центрі обласного міста Запоріжжя.
В 2000 році в міську адміністрацію було направлено звернення з пропозицією здійснити розчистку витоків і схилів балки від побутового звалища при ліквідації
в 50-ті роки ХХ ст. останніх садиб історичного поселення Вознесенівка, на місці якого збудований район «Соцмісто», або «Велике Запоріжжя».
Экология города Запорожье | Переглядів: 990 | Author: Любов | Додав: Провідниця | Дата: 24.10.2012 | Коментарі (0)

Биоценотическая, санитарно-гигиеническая и рекреационно-экологическая оценка состояния
Экология города Запорожье | Переглядів: 1417 | Author: Анатолий Лёвин | Додав: NPO | Дата: 14.01.2012 | Коментарі (0)

За годы эпопеи с мостами прошли сотни общественных обсуждений, выступлений экологических организаций и специалистов. Мнения давно разделились – у строительства мостов есть как свои поклонники, так и противники. Первые приводят аргументы в пользу жителей Правого берега, которым станет легче добираться на работу. Вторые же утверждают – эти стройки нанесут вред экологии, так как через Запорожье и Хортицу пойдет еще больше транзитного большегрузного транспорта.
Экология города Запорожье | Переглядів: 657 | Author: Портмоне | Додав: NPO | Дата: 20.08.2011 | Коментарі (0)

На сегодняшний день проблема грязного атмосферного воздуха на улице это одна проблема,есть еще проблема грязного воздуха внутри помещений и эта проблема не мало важна!
Экология города Запорожье | Переглядів: 668 | Author: Евгении | Дата: 23.06.2011 | Коментарі (0)

Шел холодный январь 2009. На улице лежали не очень привычные для степной зоны сугробы. Мороз вызывал дикий восторг запорожской детворы, но с каждым градусом ниже нуля уверено отбирал чью-то надежду выжить…
Всего несколько месяцев назад, на Открытом сайте общественных экологических организаций «Орхусский центр» («зеленый») появился новый раздел, где была сделана неуверенная попытка обратить внимание на что-то четвероногое в грязи у нас под ногами и первый вариант базы «Ищу дом».
Экология города Запорожье | Переглядів: 1272 | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (1)

26 грудня 2010 р. в приміщенні Орхуського центру при Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області (40 років Радянської України, 72 а) о 10 год. відбудеться презентація Всеукраїнської екологічної кампанії «Зробимо Україну чистою!», в рамках якої в Запорізькій області буде проведено наступний VII-й фестиваль «Еко-Січ».
Экология области | Переглядів: 1764 | Author: Олександр Патаман | Дата: 23.12.2010 | Коментарі (3)

Недавно зам. технического директора, начальник управления по вопросам экологии и радиационной безопасности ОАО «Запорожсталь» Николай Силин принял участие в передаче «Актуальное интервью» на телеканале ТВ-5. В разговоре с журналистом главный эколог комбината поведал о природоохранной деятельности предприятия, а также поделился впечатлениями об участии во Всеукраинском экологическом форуме.
Экология города Запорожье | Переглядів: 967 | Author: Пресс-служба ОАО «Запорожсталь» | Додав: NPO | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (2)

Для устойчивого развития Запорожья необходимы, прежде всего, люди крепкого здоровья во всех возрастных группах.
Экология города Запорожье | Переглядів: 1920 | Author: Лидия ШУЛЬГА | Додав: NPO | Дата: 19.11.2010 | Коментарі (3)

Згідно зі ст. 27 Закону України "Про рослинний світ" та ст. 39 "Закону України "Про тваринний світ" випалювання сухої природної рослинності без відповідних дозволів забороняється.
Экология города Запорожье | Переглядів: 849 | Author: Alex | Дата: 19.04.2010 | Коментарі (0)

Приветствую всех.
Начал свою работу новый, открытый, свободный, концептуальный, информационный портал -http://www.dotu.org.ua
Экология города Запорожье | Переглядів: 3639 | Додав: Oazis | Дата: 29.03.2010 | Коментарі (0)