Представники екологічної служби МК "Запоріжсталь" прокоментували ситуацію зі скидами забруднюючих речовин - Экология города Запорожье - Проекты НПО - Статьи - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » Статті » Проекты НПО » Экология города Запорожье [ Додати статтю ]

Представники екологічної служби МК "Запоріжсталь" прокоментували ситуацію зі скидами забруднюючих речовин у водні об'єкти міста Запоріжжя.

Медіатекст підготовлений МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" в рамках мережевого проекту "Забезпечення рівного права на воду і санітарію в Запоріжжі"

Категорія: Экология города Запорожье | Додав: NPO (09.12.2014) | Автор: Мама-86-Запоріжжя
Переглядів: 601 | Теги: Право на воду, МАМА-86-Запоріжжя, Запоріжсталь | Рейтинг: 5.0/1

Экология области [27]