Головна » Статті » Проекты НПО » Экология области [ Додати статтю ]

Прилетіла на крилах птахів довго чеканна Весна! Любов ОРЛОВА

Що ми робимо для облаштування місць спільного  проживання ?

День Землі! Це час, коли покров землі вже готовий прийняти в своє лоно насіння.  А для людей  це заклик до весняних робіт для повернення Землі-матінки її краси і цвітіння.

Кожен починає з себе. Отож, місяць тому, я прикріпила на сухій ялинковій гільці на підвіконні в під’їзді, де проживає моя сім’я, об’яву: «Шановні сусіди ! Пропонуємо прийняти участь у весіннім облаштуванні місць спільного користування (підвіконня під’їзду і двору). Насіння квітів та паростки рослин залишати ось тут». З 22-ти сусідів, що проживають у нашого під’їзду / серед яких 9 молодих людей/, відгукнулися лише двоє пенсіонерів.

Але завдяки зусиллям таки трьох ентузіастів було висаджено і пересаджено:

2 садових деревця (вишня і слива), пагінці дерев горіха і верби, 5 кущиків білого бузку, 4 кущів рож, 3 кущів мальв, більше десятка садових ірисів, до 50 луковиць тюльпанів. Засіяно мальвами, чорнобривцями, ногітками, нічною фіалкою та іншими квітами кілька клумб.

До речі, природа теж нам сприяла, до і після 17.04.10 пішов благодатний дощик.

Підвіконня нашого під’їзду теж позеленіло. Ось погляньте.

Вітаю всіх, хто відгукується на заклик природи,

радості Вам і творчого натхнення!

Любов Хортицька. 18.04.10

Категорія: Экология области | Додав: Хортица (20.04.2010) | Автор: Любов Хортицька
Переглядів: 1029 | Рейтинг: 5.0/1

Экология области [27]