У категорії матеріалів: 31
Показано матеріалів: 21-31
Сторінки: « 1 2

Не давно на сайте мэрии появилось объявление:
До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

На виконання п.8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органу виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній в мм. Києві та Севастополі державних адміністраціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996

Взаємодія з органами влади | Переглядів: 1418 | Додав: Oazis | Дата: 19.01.2011 | Коментарі (0)

Что в перспективе? Возникают два  обычных вопроса: Кто виноват? Что делать?
Взаємодія з органами влади | Переглядів: 1521 | Author: Литвиненко Маргарита | Додав: NPO | Дата: 11.01.2011 | Коментарі (0)

Газета «Освіта і карєра», № 6, 2010  р. (формат журналу)
Взаємодія з органами влади | Переглядів: 1874 | Author: Наталія Преображенська | Додав: NPO | Дата: 02.11.2010 | Коментарі (4)

Участникам была предоставлена информация о практиках работы с бытовыми отходами в США, что позволило осуществить сравнение подходов и методик в обращении отходов двух стран.
Устойчивое развитие региона | Переглядів: 4511 | Author: Андрей ЕЛЬКИН | Додав: NPO | Дата: 28.06.2010 | Коментарі (5)

Освітня програма «Громадськи зв'язки» з теми «Державна політика щодо переробки відходів» була реалізована в квітні – травні 2010 року. У ній взяли участь десять фахівців із Запорізької області.
Устойчивое развитие региона | Переглядів: 7386 | Author: Андрій ЄЛЬКІН | Додав: NPO | Дата: 10.06.2010 | Коментарі (15)

Приветствую всех.
Начал свою работу новый, открытый, свободный, концептуальный, информационный портал -http://www.dotu.org.ua
Экология города Запорожье | Переглядів: 4602 | Додав: Oazis | Дата: 29.03.2010 | Коментарі (0)

Попытаемся ответить на два вопроса
Экология города Запорожье | Переглядів: 2474 | Author: Татьяна СТОЛЯРЕНКО | Додав: NPO | Дата: 17.03.2010 | Коментарі (0)

Государственные органы - это предусмотренные законодательством Украины учреждения, осуществляющие публичную власть на принципах ее деления на законодательную, исполнительную, судебную власть. Кроме того, существуют надзорные органы и органы со специальным статусом
Взаємодія з органами влади | Переглядів: 1296 | Author: Андрей Елькин | Додав: NPO | Дата: 22.02.2010 | Коментарі (0)

Власть должна делать добро, действовать правильно, порядочно, честно и прозрачно заботясь о каждом человеке, в интересах жителей города Запорожья.
Экология города Запорожье | Переглядів: 5059 | Author: Татьяна СТОЛЯРЕНКО | Додав: NPO | Дата: 04.02.2010 | Коментарі (18)

В Орхусском центре 26.11.2007 была проведена встреча выпускников программы по обмену FLEX (Future Leaders exchange Program) Ее провела представитель FLEX города Запорожья Анастасия Зевакова. Она рассказала о возможностях, которые есть у выпускников этой программы. Кроме того, были рассмотрены проекты, которые планируются на следующий год
Взаємодія з органами влади | Переглядів: 2686 | Author: Lesya | Додав: Lesya | Дата: 26.11.2007 | Коментарі (0)

«Що можуть зробити батьки, аби зменшити вплив екології міста на здоров`я дитини?» - це питання стало провідним для учасників засідання в запорізькому прес-клубі підтримки демократичних журналістських ініціатив, яке відбулося 25 жовтня за участю фахівців з питань екології і медицини, ЗМІ та громадських екологічних організацій м.Запоріжжя.
Взаємодія з органами влади | Переглядів: 1902 | Author: Алина Бережная | Додав: NPO | Дата: 26.10.2007 | Коментарі (1)

1-20 21-31