У розділі матеріалів: 132
Показано матеріалів: 121-132
Сторінки: « 1 2 ... 5 6 7

Станом на початок 2008 рік розроблено достатньо нормативно-правових актів(НПА), які регулюють відносини природоохоронної діяльності. Разом з цим, не кількість НПА є показником розвитку, а їх сутність та контроль за їх виконанням.
Конференції | Переглядів: 1921 | Author: Василенко С. В. | Додав: NPO | Дата: 09.11.2008 | Коментарі (0)

Робота з громадськістю є одним із найважливіх напрямків діяльності Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області.
Конференції | Переглядів: 1635 | Author: Важненко О. В. | Додав: NPO | Дата: 09.11.2008 | Коментарі (0)

Є такий вдалий вислів: "Той, хто володіє інформацією, володіє Світом". На разі існує чимало засобів бути обізнаним у будь-яких сферах. Найновішим, максимально неуперед-женим та швидким засобом масової інформації є Інтернет. Все більше ЗМІ створюють свої електронні аналоги, або ж розпочинають свою роботу одразу в Всесвітній мережі, адже за нею - майбутнє.
Конференції | Переглядів: 1723 | Author: Андрій Єлькін | Додав: NPO | Дата: 09.11.2008 | Коментарі (0)

Історично так склалося, що Запорізька область є однією з найбільш промислово розвинених областей України. На території області, і насамперед в м. Запоріжжя, скупчено велику кількість промислових підприємств металургійної, хімічної, машинобудівної, переробної галузей. Всі ці об’єкти є джерелом шкідливого впливу на навколишнє природне середовище та здоров’я населення. Крім забруднення від промислових підприємств область потерпає від проблем з питною водою, лідирує по площі еродованих, засолених, підтоплених та малопродуктивних земель, штучних водосхо-вищ. Площа природної рослинності на душу населення області, та відсоток земель природно-заповідного фонду одні з найнижчих в Європі. І це далеко не повний перелік екологічних проблем регіону, які потребують вирішення.
Конференції | Переглядів: 2221 | Author: Козодавов С.В. | Додав: NPO | Дата: 09.11.2008 | Коментарі (0)

„Інформування громадськості щодо актуальних екологічних проблем Запорізької області та участь неурядових громадських організацій у їх вирішенні”
Конференції | Переглядів: 1298 | Author: Громадська рада | Додав: NPO | Дата: 09.11.2008 | Коментарі (0)

Інформування громадськості  щодо актуальних екологічних проблем  Запорізької області та участь неурядових громадських організацій у їх вирішенні

Конференції | Переглядів: 1401 | Author: Громадська рада | Додав: NPO | Дата: 09.11.2008 | Коментарі (0)

Популяризація «зеленого» туризму є вкрай актуальною громадською державною справою.
Цей вид туризму є одним з реальних практичних заходів по збереженню здоров’я молодого покоління і населення краю. Активниі форми туризму і відпочинку в рекреаційних та паркових місцях необхідні для зняття псіхо - фізичного та емоційного пресингу на населення, яке потерпає від наслідків забруднення природного середовища по місту проживання.
Діяльність НУО | Переглядів: 2655 | Author: Любовь Орлова | Додав: NPO | Дата: 04.04.2008 | Коментарі (0)

У Старому Світі лише в кількох місцях у регіонах Альп та Карпат лишились дубові праліси – ліси, яким більше 200 років. Одним із таких місць було заповідне урочище “Корналовичі”, яке знаходиться на Львівщині, поблизу сіл Корналовичі, Дубляни й Кульчиці.
Гострі проблеми | Переглядів: 3862 | Author: Бедернічек Т.Ю. | Додав: NPO | Дата: 09.01.2008 | Коментарі (0)

Конспект участника семинара - Координатора Рабочей группы экологических НПО
Александра Багина
Приклади партнерства | Переглядів: 2696 | Author: Александр Багин | Додав: NPO | Дата: 06.12.2007 | Коментарі (0)

В Орхусском центре 26.11.2007 была проведена встреча выпускников программы по обмену FLEX (Future Leaders exchange Program) Ее провела представитель FLEX города Запорожья Анастасия Зевакова. Она рассказала о возможностях, которые есть у выпускников этой программы. Кроме того, были рассмотрены проекты, которые планируются на следующий год
Взаємодія з органами влади | Переглядів: 2682 | Author: Lesya | Додав: Lesya | Дата: 26.11.2007 | Коментарі (0)

«Що можуть зробити батьки, аби зменшити вплив екології міста на здоров`я дитини?» - це питання стало провідним для учасників засідання в запорізькому прес-клубі підтримки демократичних журналістських ініціатив, яке відбулося 25 жовтня за участю фахівців з питань екології і медицини, ЗМІ та громадських екологічних організацій м.Запоріжжя.
Взаємодія з органами влади | Переглядів: 1898 | Author: Алина Бережная | Додав: NPO | Дата: 26.10.2007 | Коментарі (1)

Мета діяльності : участь у розробці та реалізації інтелектуальних пізнавальних програм з питань краєзнавства, культури, екологічного виховання.
Діяльність НУО | Переглядів: 2397 | Author: Корзун Светлана | Додав: NPO | Дата: 25.06.2007 | Коментарі (0)

1-20 21-40 ... 81-100 101-120 121-132