Головна » Новини Запоріжжя

Конкурс «Безопасная вода – здоровая нация» проводился ко Всемирному дню воды в рамках информационно-просветительской кампании «Запорожье за безопасную воду» ГЭОО «Мама-86-Запорожье» и региональной программы сетевого проекта «Обеспечения равного права на воду и санитарию» ВЕГО МАМА-86 при поддержке Шведского агентства по международному развитию и сотрудничеству – Sida.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 506 | Добавил: Ekologist | Дата: 18.04.2016| Комментарии (0)

В Мелитопольском районе ядовитые вещества лежат под открытым небом и медленно убивают жителей района и города. Районные власти расписались в своем бессилии решить эту проблему.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 362 | Добавил: Ekologist | Дата: 28.03.2016| Комментарии (0)
27 січня, у середу, у приміщенні Запорізького НВК №19 за адресом Микояна, 6а в рамках запорізької регіональної програми мережевого проекту «Забезпечення рівного права на воду і санітарію» ВЕГО «МАМА-86» відбувся Круглий стіл для працівників освітніх закладів міста «План забезпечення безпеки води (ПЗБВ) для місцевої громади – досвід Запорізького НВК №19».
Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 502 | Добавил: Ekologist | Дата: 28.01.2016| Комментарии (0)

3 января удалось зафиксировать на фото автомобиль, водитель которого средь бела дня стрелял по диким уткам.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 443 | Добавил: Ekologist | Дата: 04.01.2016| Комментарии (1)

Мелітопольська ініціативна група МЕГО «Мама-86-Запоріжжя» у рамках виконання пілотного проекту ВЕГО «МАМА-86» «Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні» за підтримки при підтримці Шведського агентства міжнародного розвитку та співробітництва (Sida) продовжує роботу щодо з'ясовувати місць знаходження непридатних пестицидів (НП) у Мелітопольському районі та умов їх зберігання.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 431 | Добавил: Ekologist | Дата: 21.12.2015| Комментарии (0)
Відбулось чергове засідання робочої підгрупи з підготовки проекту плану заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року
Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 388 | Добавил: Ekologist | Дата: 11.12.2015| Комментарии (0)
 Міська екологічна громадська організація «Мама-86-Запоріжжя» в рамках мережевого проекту ВЕГО «МАМА-86» «Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні» за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку і співробітництва (Sida) з метою підвищення рівня суспільної екологічної свідомості щодо проблем, пов’язаних із стійкими органічними забруднювачами, включаючі непридатні пестициди, розпочинає реалізацію Конкурсної програми відео-проектів  «Позбавимо Запорізьку область від непридатних пестицидів».

)?-->

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 457 | Добавил: Ekologist | Дата: 05.12.2015| Комментарии (0)

Відео ТРК АЛЕКС

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 400 | Добавил: Ekologist | Дата: 16.10.2015| Комментарии (0)

"Алекс" відзняв і пустив в ефір новину про інформаційно-просвітницьку акцію "Органічна трибуна", яка відбулася на площі Маяковського в рамках "Тижня екологічного споживача" завдяки зусиллям МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" і ДЮГО "Республіка Мрія"

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 391 | Добавил: Ekologist | Дата: 16.10.2015| Комментарии (0)

29 сентября, во вторник, в Таврическом государственном агротехнологическом университете города Мелитополь состоялась информационно-просветительская акция "Живи органично".

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 405 | Добавил: Ekologist | Дата: 30.09.2015| Комментарии (0)
« 1 2 3 4 5 ... 73 74 »

«  Жовтень 2018  »