Головна » Статті » Проекты НПО » Экология области [ Додати статтю ]

Показано матеріалів: 21-27
Сторінки: « 1 2

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Виступ Вячеслава Сандула з пропозиціями на засіданні ГР при Держуправлінні МОНПС в Запорізькій області 13 травня 2009 року.
Экология области | Переглядів: 1332 | Author: Вячеслав Сандул | Додав: NPO | Дата: 20.05.2009 | Коментарі (0)

Запорізька область є однією з найбільш техногенно навантажених областей України, що призводить до деградації та знищення природних екосистем на значних територіях.
Экология области | Переглядів: 3212 | Author: Світлана Корзун | Додав: NPO | Дата: 06.04.2008 | Коментарі (0)

По материалам круглого стола
Экология области | Переглядів: 2657 | Author: Швец Д.В. | Додав: NPO | Дата: 26.03.2008 | Коментарі (2)

«Ми не тільки не змогли створити нормальні екологічні умови проживання людей, а навпаки корінним чином змінили довкілля, тим самим призвели до соціально-екологічної кризи».
Экология области | Переглядів: 1932 | Author: Ірина Вихристюк | Додав: NPO | Дата: 26.03.2008 | Коментарі (1)

«Богам корились ми, і нам корився світ,
У них початок наш і з ними йти до краю,
Як ні - грозою чорних бід
Нас Божество зневажене скарає!»

Экология области | Переглядів: 1583 | Author: А.І. Бугрим | Додав: NPO | Дата: 26.03.2008 | Коментарі (0)

Мир достаточно велик, чтобы удовлетворить
нужды каждого человека,
но слишком мал, чтобы удовлетворить
людскую жадность.
Махатма Ганди

Экология области | Переглядів: 3339 | Author: Екатерина Стрижевская | Додав: NPO | Дата: 13.03.2008 | Коментарі (4)

У статті йде мова про презентацію нового веб-ресурсу, присвяченого проблемам екології нашого міста та області.
Экология области | Переглядів: 1796 | Author: Савранский Юрий Александрович | Додав: sovreg | Дата: 06.11.2007 | Коментарі (1)

1-20 21-27

Экология области [27]