ВІДЕО(!): Брифінг Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака та Голови Координаційної ради ВЕГО «МАМА-86» Ганни Голубовської-Онісімової.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 305 | Добавил: NPO | Дата: 03.11.2016| Комментарии (0)

Конкурс Film4Climate Global Video приглашает кинематографистов в возрасте от 14-35 лет со всего мира, чтобы продемонстрировать свои таланты и создать рекламный ролик государственной службы PSA (менее 1 мин) или короткометражный фильм (1-5 минут) о борьбе с изменением климата.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 415 | Добавил: Ekologist | Дата: 06.07.2016| Комментарии (0)

Запорожская экологическая общественная организация «Мама-86-Запорожье» в рамках национального сетевого проекта «Повышение уровня информированности и коммуникаций, создание потенциала для окончательного решения проблемы непригодных пестицидов в Украине» подготовила Дипломы участникам конкурсной номинации «Безмолвный снег».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 539 | Добавил: Ekologist | Дата: 09.05.2016| Комментарии (0)

Що чекає на Україну з імплементацією Угоди про асоціацію в сфері довкілля? Чи готова влада, бізнес і населення виконувати зобов’язання у цій сфері? На ці та інші питання дадуть відповіді експерти у сфері довкілля та євроінтеграції під час круглого столу-презентації дослідження «Наслідки виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у сфері довкілля».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 450 | Добавил: Ekologist | Дата: 21.12.2015| Комментарии (0)

10 листопада в м. Києві під егідою Міністерства екології та природних ресурсів України та за співпраці Державного агентства водних ресурсів та Глобального водного партнерства в Україні відбулася щорічна конференція «Вода і довкілля». Конференція проходила в рамках ХІІІ Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE – 2015».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 393 | Добавил: Ekologist | Дата: 15.11.2015| Комментарии (1)

Кожна з 6-ти пілотних громад отримає близько 1 млн. грн. з обласного бюджету

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 488 | Добавил: NPO | Дата: 18.09.2015| Комментарии (1)

На сьогодні в Україні четверта частина сільського населення вживає воду з децентралізованих джерел, так званих колодязів, які зазвичай влаштовані на рівні першого водоносного горизонту, на рівні грунтових вод, і вони безумовно не гарантують безпеку населенню.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 485 | Добавил: NPO | Дата: 13.08.2015| Комментарии (0)

Відбувся Національний семінар на підтримку планів забезпечення води в Україні.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 478 | Добавил: NPO | Дата: 13.08.2015| Комментарии (1)

Що робили з непридатними пестицидами в Шостці і як реагувати активістам громадських організацій в існуючих умовах. Про це в першій частині лекції розповідає Олександр Посмітний.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 434 | Добавил: NPO | Дата: 13.08.2015| Комментарии (0)

28 травня 2015 року в рамках громадських консультацій щодо змін та доповнень до Закону України «Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року» в м. Харків відбувся семінар з обговорення проекту оновленої Стратегії для Харківської, Сумської, Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 412 | Добавил: NPO | Дата: 16.07.2015| Комментарии (0)
« 1 2 3 4 ... 62 63 »