"Алекс" відзняв і пустив в ефір новину про інформаційно-просвітницьку акцію "Органічна трибуна", яка відбулася на площі Маяковського в рамках "Тижня екологічного споживача" завдяки зусиллям МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" і ДЮГО "Республіка Мрія"

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 448 | Добавил: Ekologist | Дата: 16.10.2015| Комментарии (0)

29 сентября, во вторник, в Таврическом государственном агротехнологическом университете города Мелитополь состоялась информационно-просветительская акция "Живи органично".

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 453 | Добавил: Ekologist | Дата: 30.09.2015| Комментарии (0)

Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86», Запорізька міська екологічна громадська організація «Мама-86-Запоріжжя», Дитячо-юнацька екологічна громадська організація «Республіка Мрія» в рамках Всесвітнього «Тижня екологічного споживача» запрошують педагогів Запорізької області взяти участь у Обласному конкурсі інформаційно-просвітницьких кампаній «Живи органічно!» та отримати іменний сертифікат учасника з логотипами ВЕГО «МАМА-86» та Шведського товариства охорони природи.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 449 | Добавил: NPO | Дата: 06.09.2015| Комментарии (0)

Законопроект про спеціальний екологічний статус, розроблений запорізькими активістами, передбачає присвоєння особливого статусу містам, де промислові підприємства мають великий негативний вплив на екологічну ситуацію.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 473 | Добавил: vestnikm | Дата: 13.07.2015| Комментарии (0)

Ресурсний центр міської екологічної громадської організації (МЕГО) «Мама-86-Запоріжжя» підготував  відео-фрагмент засідання, що відбулося.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 509 | Добавил: NPO | Дата: 18.06.2015| Комментарии (0)

4 червня, у четвер, у приміщенні Орхуського центру Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації за адресою вул. 40 років Радянської України, 72а ВІДБУВСЯ Круглий стіл зацікавлених сторін з обговорення результатів аналізу ситуації щодо забезпечення рівного права на воду та санітарію в Запоріжжі та Запорізькій області.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 504 | Добавил: NPO | Дата: 04.06.2015| Комментарии (1)

В ході Круглого столу відбудеться  обговорення проекту самооцінки, який підготували експерти Запорізької міської екологічної громадської організації «МАМА-86-Запоріжжя» із зацікавленими сторонами.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 543 | Добавил: NPO | Дата: 31.05.2015| Комментарии (0)

21 травня, у четвер, 0 11.00 у залі №300 облдержадміністрації відбулося засідання Робочої підгрупи з розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 430 | Добавил: NPO | Дата: 21.05.2015| Комментарии (0)

У січні-лютому 2015 р. у м. Запоріжжі зусиллями експертів міської екологічної громадської організації «Мама-86-Запоріжжя» проводилася самооцінка із використанням оціночної карти (інструменту самооцінки) доступу до води та санітарії на місцевому рівні. Робота над самооцінкою є складовою частиною громадського дослідження проблем доступу до води та санітарії мешканців м. Запоріжжя, яке виконується в рамках мережевого проекту ВЕГО «МАМА-86» "Забезпечення рівного права на воду та санітарію в Україні" за підтримки SIDA - Шведського агентства міжнародного розвитку.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 535 | Добавил: NPO | Дата: 19.05.2015| Комментарии (0)
« 1 2 3 4 5 6 ... 73 74 »